وبرا الکتریک

کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک 25 آمپر JBH

درخواست مرجوع کردن کالا در گروه پاوربانک (شارژر همراه) با دلیل “انصراف از خرید” تنها در صورتی قابل تایید است که کالا در شرایط اولیه باشد (در صورت پلمپ بودن، کالا نباید باز شده باشد).

توضیحات کوتاه

منبع ولتاژ: 180-250 Vac دمای عملیاتی: -40 … +70 سانتیگرادفرکانس: 50 هرتز/60 هرتزمصرف برق: < 2W عمر الکتریکی: 100000 بار عمر مکانیکی: 1.000.000 بار استاندارد: IEC60947 – En 61095 ولتاژ نامی عایق: 500 Vac

وضعیت کالا:

ارسال از ۲ روز کاری

گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا

ارسال فوری در شهر تهران

تومان

ارسال رایگان سفارش‌ها برای اعضای دیجی‌پلاس

۳۹ هزارتومان هزینه ارسال به سراسر ایران برای کاربران غیر دیجی‌پلاس

ضمانت اصالت کالا

گارانتی فروشگاه بهار

پرداخت امن

درگاه پرداخت شتاب

مشاوره انلاین

راهنمای تخصصی خرید

ارسال سریع

ارسال به تمام نقاط ایران

هفت روز

ضمانت بازگشت

Product Description

توضیحات

کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک 25 آمپر

یکی از مهمترین تجهیزات برقی کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک JBH می باشد که در واقع سبب افزایش ایمنی و راندمان دستگاه می شود. کنتاکتور جی بی اچ 63 آمپر نوعی سوئیچ مغناطیسی می باشد که برای قطع و وصل مدار قدرت مورد استفاده قرار می گیردو می تواند کنتاکت ها را از یکدیگر جدا و یا به هم وصل نماید. کنتاکتور تک فاز ۴ پل 25A  اتومات با ولتاژ بوبین ۲۲۰VAC عرضه می شود.

کنتاکتورهای تک فاز ساده یا اتوماتیک در رده ی 25، 40 و 63 آمپر دو پل با ابعاد مینیاتوری بهترین جایگزین کنتاکتورهای سه فاز در مصارف تکفاز با آمپر بالا میباشد. کنتاکتور تک فاز در ساخت کولرهای گازی، پمپ آبیاری، سیستم های روشنایی و… کاربرد داشته و  همچمین در تامین امنیت محیط های خانگی و صنعتی نقشی بسیار مهم ایفا  میکند.  این وسیله عملکردی مشابه با رله دارا می باشد. نکته ی مهم در خصوص این محصول این است که کنتاکتور 4 پل 25 آمپر با ابعاد مینیاتوری که دارا می باشد مشکلات مربوط به اشغال فضا در تابلو برق را مانند کنتاکتورهای قدیمی دارا نمی باشند.

قیمت و خرید کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک 25 آمپر JBH

 

مشخصات فنی کنتاکتور 4 پل JBH

  • منبع ولتاژ: 180-250 Vac
  • دمای عملیاتی: -40 … +70 سانتیگراد
  • فرکانس: 50 هرتز/60 هرتز
  • مصرف برق: < 2W
  • عمر الکتریکی: 100000 بار
  • عمر مکانیکی: 1.000.000 بار
  • استاندارد: IEC60947 – En 61095
  • ولتاژ نامی عایق: 500 Vac
  • درجه حفاظت: دستگاه IP40 در محفظه مدولار و فقط دستگاه IP20
  • روش نصب: نصب ریل DIN
  • گارانتی: 3 سال
  • رطوبت: <95٪ در 55 درجه سانتیگراد
  • دسته بندی : AC7-a
  • زمان عمل: <300ms
  • شرایط نصب: موقعیت نصب باید عمودی باشد و شیب در هر جهت نباید از ± 5 درجه تجاوز کند.
  • شرایط اضافه: ولتاژ را تحت شرایط عملیاتی بکشید (85٪ – 110٪) ولتاژ آزاد (20٪ – 75٪) است

قیمت و خرید کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک 25 آمپر JBH

شرکت وبرا الکتریک به عنوان یکی از بزرگترین مراکز فروش تجهیزات الکتریکی و تنها وارد کننده انحصاری محصولات W&E در سطح کشور می باشد. این مجموعه با هدف ارائه خدمات به مشتریان و همکاران عزیز با رعایت اصل کیفیت بالا و قیمتی مناسب، نزدیک به دو دهه در بازار لاله زار مشغول به فعالیت می باشد.

شما می توانید برای استعلام موجودی، قیمت و خرید کنتاکتور کنتاکتور 4 پل 220 ولت اتوماتیک 25 آمپر JBH، از طریق راه های ارتباطی زیر با کارشناسان فروش ما از طریق شماره های زیر در ارتباط باشید.

محصولات مرتبط

کاربران عموما به محصولات زیر نیز توجه دارند